top of page
DSC01484.jpg

SÖREINK

2020 óta sorra főzzük az izgalmas egyszeri tételeket, közülük csak néhányat főzünk rendszeresen újra. Lent egy válogatást találtok eddigi söreinkből, az aktuálisan elérhető söreinket pedig ide kattintva találjátok:

Tropical Juice DDH IPA

Tropical Juice
DDH IPA

Első sörünk, a SIMA zászlóshajója. Gyúrtunk egyet az első batchen, a végeredmény pedig egy még aromásabb, duplán hidegkomlózott juicy, nektáros IPA lett, ami a 6,7% alkoholtartalom mellett is meglepően könnyen csúszik. Igazi komlónektár Galaxy, Mosaic és Citra komlókkal. Egy trópusi gyümölcstál, gyümölcs hozzáadása nélkül.

Thirsty Dragon                                
Single hop DIPA w/ Mosaic

A Mosaic komlót ezúttal egy nektáros, East Coast stílusú dupla IPA-ban mutatjuk be nektek. Ízben és illatban is a mézédes barackosság és trópusi gyümölcsök dominálnak, a korty végén pedig visszafogott füvesség kerekíti le az összképet.
Zamatos gyümölcstál, amiben a 8%-os alkohol fel sem fog tűnni.

Devil's Tears                               
DIPA

Legújabb sörünk egy brutálisan komlós dupla IPA, melytől még az ördögnek is könnybe lábad a szeme. A sör egy kollab Sziklai Pali (Hedonismworkshop) tetováló barátunkkal, a sör a nevét és címketervét is Palinak köszönheti.

Egy vastagon ködös komlókoktél, melyben a Vic Secret, az Azacca és a Sabro komlók mangós, citrusos, maracujás, fenyős, kókuszos ízjegyei játsszák a főszerepet.

Fekete Kincs                            
Pale Ale Sulyommal

Az Egy csepp Tisza-tóval együttműködve elhoztuk nektek a Fekete Kincs sorozat legújabb tagját, ami ezúttal egy aranyló, karakteres, krémes Pale Ale-ben csillantja meg a sulyom édeskés, fűszeres ízjegyeit. A sulyom egy egyedülálló, Európában ritka, itthon korlátozott mennyiségben elérhető, védett vízinövény, gesztenyés, mandulás, szegfűszeges, diós ízjegyekkel.

Hajnali x SIMA - Simple Dawn                   Imperial Ultra Smoothie Sour Ale

Trip to the Stratasphere
TDH Kveik NEIPA

Újabb taggal bővült Single Hop Kveik NEIPA sorozatunk, melyben ezúttal az amerikai Strata komló viszi el egy űrutazásra az ízlelőbimbóidat. Az erősen édesgyümölcsös, mangós-maracujás és epres ízjegyek igazi ízmámorban teljesednek ki a beélesztőzéssel egyidejű biotranszformációs hidegkomlózás és a további két adag brutális mennyiségű hidegkomlónak köszönhetően.

Choxymoron                         
Black IPA

Black, de mégis Pale Ale?! Étcsokis ízjegyek, de étcsoki hozzáadása nélkül?! - Igen! Ez a sör maga a Choxymoron! A SIMA második gyermeke. Az alapmalátákhoz adott csokoládé- és festőmaláta gondoskodik a csokis és enyhén pörkölt karakterről, az Amarillo és Citra komlók pedig kellemes gyümölcsös ízjegyekkel kerekítik le a kortyot.

Choxymoron - Raspberry-Vanilla Edition                                            
Fruited Black IPA

A gyümölcsök szerelmeseinek elkészítettük Black IPA-nk málnás-vaníliás változatát a téli esti bekuckózáshoz. A Choxy gyümölcsös komlózására ráerősítettünk rengeteg málnapürével, a hozzáadott madagaszkári bourbon-vanília háttérben megbúvó ízjegyei pedig kellemes, lágy összhangot alkotnak a csokimalátával, így téve teljessé a gyümölcsös csokimámort.

Dr. GuGo                                    
Fruited Gose with Guava

A Dr. GuGo egy Guavás Gose, kiváló választás hőségriadó ellen. 3,7%-os alkoholtartalmával igazán kellemes, lightos frissítő. Lactobacillussal savanyított, korianderrel forralt, jókora adag guavával együtt erjesztett sörünk zamatait a pink himalaya só domborítja ki. Annyira, hogy egyből még egyet kívánsz belőle. (Nem csak) házi doktorunk ajánlásával.

Stay Hibrated!                                            
Hibiscus Saison

Legújabb sörünk kiváló döntés, ha kicsit hidratálnál a masszívabb fekete sörök után. A Stay Hibrated egy belga élesztővel jó szárazra erjesztett, frissítő, könnyed Saison, melyben a gyümölcsösség és a fűszeres észterek remek egyensúlyban vannak. Hallertauer Blanc és Citra komlókkal hidegkomlózva, és meleg- és hidegoldalon hibiszkusz virággal ízesítve az izgalmas felfrissülés garantált.

Mosaholic                                            Sold out
TDH Kveik NEIPA

Sörfőzőnk, Rudi kedvenc komlójának legjobb arcát szerette volna megmutatni nektek ebben a juicy New England IPA-ban. A whirlpoolban és a tripla hidegkomlózás során hozzáadott brutális mennyiségű komló eredménye egy ízletes, juicy, ködös frissítő, amit már-már harapni lehet. A Mosaic komló trópusi gyümölcsös, grapefruitos, barackos íze mellett a földes ízjegyek is megjelennek, melyeknek a Kveik élesztő gyönyörűen teret enged.

Spring Break                                   Keg-only!  American Pale Ale

Hoztunk nektek egy limitáltan hozzáférhető, keg-only American Pale Ale-t is, ami garantáltan jól csúszik a tavaszi jóidőben. Frissítő citrusos, virágos, grapefruitos ízjegyeiről a Warrior, Cascade és Citra komlók gondoskodnak. Mert mindenkinek kell egy kis – tavaszi – szünet!

Hara'Punk x SIMA - Bliss                Sold out
 Blueberry-Lime Sour Ale

A Nyúl üregébe bepottyanva a Hara'Punk Brewing-os srácok mellett találtuk magunkat, néhány legurított sör után úgy gondoltunk összedobunk nektek egy kékáfonyás, lime-os, Kveik élesztővel erjesztett savanyú Ale-t. Igazi különlegessége, hogy nem a szokásos módon Lactobacillussal savanyítottuk, hanem a lime-mal értük el a megfelelő savanyúságot.

Fekete Kincs                                   Sold out
Dark Ale Sulyommal

A Tisza-tó szerelmeseiként nagy örömünkre szolgál, hogy elsőként mi dolgozhatunk sulyommal sörben. Az Egy csepp Tisza-tóval együttműködve elhoztuk nektek a Fekete Kincset, ami idei fekete söreink talán legizgalmasabb képviselője a sulyom gesztenyés, mandulás, szegfűszeges, diós ízjegyeivel megfűszerezve.

Díszüveges, kézzel sorszámozott sörünkből limitált mennyiségű, összesen 210 palack került forgalomba.

Royal Marriage                                   Sold out White IPA

Az IPA és a belga Wit házassága. A Sorachi Ace, Cascade és Citra komlók, és egy visszafogott hidegkomlózás gondoskodnak a trópusi gyümölcsös, citrusos aromáról, melyet a forralásnál hozzáadott koriander és keserűnarancs-héj kellemesen, de nem túlzóan fűszeressé varázsol. Az eredmény egy igazán izgalmas ízkavalkád egy kerek, frissítő sör formájában.

SIMA3.jpg
20220826_170934_edited.png
SIMA_Devils_Tears_DIPA_Termek_edited.jpg
SIMA_Sulymos_Pale_Ale_termek.jpg
20220419_155430.jpg
20220607_193145.jpg
Choxy termékfoto_edited.jpg
Choxy Raspberry termékfoto_edited.jpg
20220721_201349.jpg
Stay Hibrated! termek_edited.jpg
SIMA5.jpg
20220315_115747.jpg
20210909_183818.jpg
Choxy Sulyom termékfotó.jpg
SIMA4.jpg

Ilyen sima még sosem volt a hajnal! Ha szereted az igazán vastag, cuccos söröket, akkor ezt az ultra smoothie sourt neked találtuk ki. A Hajnali sörfőzőkkel közös legújabb agymenésünkbe annyi szamócát tuszkoltunk, hogy egy doboz fedezi az éves gyümölcs adagod. Azért csak óvatosan vele, mert nagyon jól rejti a 8,5%-os alkoholtartalmat!

bottom of page